digitalsyndicate photography +weddings/events/outdoors etc

By: digitalsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
...

 
___

© www.digitalsyndicate.com.my
All images on this site are under the ownership & copyright of www.digitalsyndicate.com.my .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


Sunday, 18-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark

___

Quote:
Kami team digitalsyndicate nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada semua yang sudi menjemput kami merakam hari bahagia anda walaupun kami baru setahun jagung pun dalam industri ni. Terima kasih juga pada pasangan2 pengantin yang sabar menunggu album siap... Kami juga nak mohon maaf kalau ada apa2 yg terkurang atau ter’over’ semasa/selepas majlis anda atau sebarang kekurangan pada servis kami. Kepercayaan dan kesabaran anda amatlah kami hargai. Terus support digitalsyndicate, call now!


Saturday, 17-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
...

 
 
 
View all 31 photos...
___

MajlisReception
PengantinAzril & Zie
DiJln Sg Besi
Pada28 Januari 2007
OlehAzam, Dasheela

© www.digitalsyndicate.com.my
All images on this site are under the ownership & copyright of www.digitalsyndicate.com.my .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


Friday, 16-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
...

 
_____

© www.digitalsyndicate.com.my
All images on this site are under the ownership & copyright of www.digitalsyndicate.com.my .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


Friday, 9-Mar-2007 14:37 Email | Share | | Bookmark
...

di suatu pagi
azimah dimekap cantik..
hari
View all 51 photos...
_______
_______


MajlisReception
PengantinNandy & Azimah
DiTeluk Intan, Perak
Pada 24 Februari 2007
Oleh Dalila, Azam

Azimah & Nandy, Thanks for engaging us on your big day.. Lauk kat rumah kenduri ari tu sedap giler k.. dah lama tak makan masakan kampung.. dapat sekali mmg meleleh air liur.. hehehe.. Azimah & Nandy r still studying in Germany, tengok2 Azimah ni cousin Dell nye kawan.. hehe what a small world Diorang ni best giler la, selamba je suruh posing memana diorang ikut je, takpun diorang yg posing sendiri.. mmg senang la keje kitorg.. sampai suruh posing atas motor depan klinik pun diorang ikut je.. hehehe

To both of you, selamat berangkat ke Germany malam ni.. sorry tak dapat datang ke airport.. Azam sorang je yg dapat gi.. Have a safe journey back and good luck in your studies okeh?


© www.digitalsyndicate.com.my
All images on this site are under the ownership & copyright of www.digitalsyndicate.com.my .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net