digitalsyndicate photography +weddings/events/outdoors etc

By: digitalsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Feb-2007 15:44 Email | Share | Bookmark
...

1
thanks everybody for being there. :)
IYKM!






MajlisOutdoor Photoshoot
PengantinDin & Emi
DiKLCC
Pada10 February 2007
OlehDigitalsyndicate Team, AdamandHawa Team & Lou

Jengjengjeng! Hari yang dinantikan telah tiba! Suhaimi dah balik dari outstation from Borneo (darker skin & slightly changed - org baru jumpa tamadun lepas sebulan tak jumpa camtu la jadi ) and Emi & Din's Big Day II.

We arrived at Taman TAR (the couple's new home) around 10 am. "Mak" Andam Emi buat hal, call banyak kali tak angkat, rupanya dia hantar orang nak replace dia.. nama dia Tiya Zainal. Tapi kot ye pun bagitau la awal² kate awak tu takleh datang, sian Emi kalut je call sana sini. Nasib baik Tiya make up cun abis.

Petang kat kenduri panas gila. Well, I think I should reserve my stories for their next entry.
Petang lepas kenduri, kami ramai² pegi KLCC for outdoor photoshoot. Mmg memula Din & Emi memalu, ye la ramai gila org kat KLCC nak² weekend.. But its all worth it!
Enjoy some of the pics here. We'll upload more soon


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net