digitalsyndicate photography +weddings/events/outdoors etc

By: digitalsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Feb-2007 15:44 Email | Share | Bookmark
Selamat Bertunang Atat & Syena!

kek ni abis terkena tudung..
dell tampal all the flowers kat tepi tu
yg ni pun sama.. hehe
wop.. dah selamat dah?
laju btoi..
aminnnnn..
syena dah malu2 kucing haha
this is aizad's granny
"jari mana nak masok taktau?"
selamatlah..
dgn bakal mak mertua
hik hik malu2 lagi :P
harlow..
dgn bakal2 cousin
hantaran tunang plg best n sempoi.. :D
semuanya food.. burrppp
dgn bakal biras hehe
kuch kuch hotak hang :P
ok kontrol skit
erkk.. dah ganas dah :P
hik hik hik :P
ok kontrol balek..
syena with sis
"oh atat.. mana hang tak sampai2 lg?"
fuuuhh kanan fuhhhhh kiri
haa.. ni la aizad.. hehe
mengintai dari tirai kamar.. hehe
___________

MajlisEngagement
PengantinAizad & Syena
DiBandar Baru Perda, Penang
Pada 1 January 2007
Oleh Dalila

This is a special entry dedicated to Dell's cousin, Aizad a.k.a Atat. Sorry lama gila baru nak upload, busy sangat lately.. Tadi korek² gambar baru teringat tak upload lagi gambar Atat..

Since this is a small family affair, tak banyak sangat gambar yg sempat ambik, and i was the only 'official' photographer Majlis pun kejap je, dalam sejam terus settle. Sedar² dah abis.. Very sweet n simple.. hehe.. Most of my cousins dah kenal pun dgn Syena ni, she's a dear to us, dia kerja dgn Aizad's parents, jaga restoran and all.. rajin gila buat kerja.. hehe..

Well, harap² hangpa sampai la ke jinjang pelamin.. aminn.. (Mana bleh potong line Dell.. takleh jadi camnih! )

© www.digitalsyndicate.com.my
All images on this site are under the ownership & copyright of www.digitalsyndicate.com.my .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net