digitalsyndicate photography +weddings/events/outdoors etc

By: digitalsyndicate photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 8-Feb-2009 18:56 Email | Share | Bookmark
Majlis Bertandang

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


MajlisMajlis Bertandang
PengantinZainurdin a.k.a Baya & Norlida
DiPandan Indah, KL
Pada4 January 2009
OlehRaja Amirul, Dell, Hairi

the most anticipated entry of the year (so far lah) sbb pengantin ni sgt gila2.. well zainurdin a.k.a baya is a friend of dell's mom.. hehehe.. diorg satu ofis.. tercapai jugak cita2 kitorg nak shoot kat tengah2 town.. tp masa tak brp nak mengizinkan.. n pakgad2 kat pavillion tu pun kereks belaka.. nak kena ada surat approval baru bagi shoot.. podah.. leceh sgt.. kitorg buat suka hati je shoot kat opposite pavillion.. yet the pics still turn up well alhamdulillah.. mmg syok shoot diorg ni.. sgt sporting n senang keje photographer.. well, let the pictures do the talking . to baya, ni je boleh upload dulu.. sbb tak abeh edit org lain nye gambo lg.. hehehe

PS: Booking is based on first come first served basis. We will reserve the date once deposit is paid. Please contact us should you have any queries/unclear about anything. Thanks

© www.digitalsyndicate.com.my
All images on this site are under the ownership & copyright of www.digitalsyndicate.com.my.No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net